fbpx
L’Oriol, de petit, ja volia ser cuiner. I tot comença aquí. Després d’acabar els estudis es forma a l’Escola d’Hostaleria de Girona, on aprofundeix en els principis bàsics de la cuina i del món de la restauració. Després d’aquesta etapa de formació teòrica i pràctica, entra a treballar al negoci familiar com a cuiner i comença a desenvolupar els seus coneixements i a introduir diferents canvis a la cuina.
Un d’aquests canvis, i molt important, és l’elaboració de croquetes casolanes de qualitat, concretament les de pernil ibèric. Arran de l’èxit obtingut, comença a innovar i a introduir-ne noves varietats: de les més clàssiques a les més elaborades, fins al punt de convertir-les en el producte de referència de La Cafeteria, el bar restaurant de la família. És per aquest motiu que, a finals de l’any 2012, decidim crear una empresa únicament i exclusiva de croquetes casolanes d’autor i de qualitat.
Les croquetes d’autor són més elaborades i es distingeixen de totes les altres perquè s’hi combinen dos o més ingredients amb la finalitat de crear un gust homogeni. Aquestes croquetes són ideals per als més atrevits amb ganes de degustar una croqueta diferent.

Treballem i oferim el nostre producte per a empreses i establiments que es dediquen a la restauració, botigues gourmet i també a distribuïdors que vulguin prender el nostre producte.

A més, volem que les nostres croquetes arribin a tothom. Per aquest motiu, qui ho desitgi pot fer la seva comanda o bé trucant al 972 96 90 02 o a la nosta botiga on-line.

×

Hola!

Pedidos fuera de Cataluña solo por aquí.

× Comandes/Pedidos